Verkocht

Helmond

€ 260.000 k.k.

Omschrijving

Deze nette tussenwoning is ruim van opzet en beschikt over 3 slaapkamers en een berging. De woning is gelegen in een geliefde, groene woonomgeving in Helmond-Noord.

Bijzonderheden:
• Ideaal voor starters!
• Prachtige ligging met vrij uitzicht aan de achterzijde over het groen en het water.
• De woning beschikt over energielabel B.
• Volledig voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen.
• Beschikt over een nette overkapping aan de achtertuin.
• Alle afvoer leidingen zijn recent vervangen.

Algemeen:
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk met groenvoorziening. In de nabijheid bevinden zich diverse voorzieningen zoals winkelcentrum De Bus, scholen en sportaccommodaties. Het centrum van Helmond en diverse uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
De entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning. In de hal is de meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaar.

Woonkamer:
De ruime woonkamer heeft een nette laminaatvloer en een achterdeur naar de achtertuin. Door de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde is er veel natuurlijk lichtinval, waardoor de woonkamer een ruimtelijk karakter heeft.

Keuken:
De keuken aan de voorzijde van de woning heeft een L-opstelling en is voorzien van een dubbele wandopstelling met voldoende boven- en onderkasten, een kunststof werkblad, spoelbak en diverse apparaturen, zoals een 4-pits kookplaat, combi over-magnetron, koelkast, r.v.s. afzuigkap en vaatwasser.

De overloop biedt toegang tot het toilet, dat geheel betegeld is en voorzien van een fonteintje.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de cv-kast. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een lichte laminaatvloer. In de cv-kast bevindt zich de opstelling van de HR combi-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met een glazenwand, een badmeubel met wastafel en spiegel, en een tweede toilet.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is aangelegd met tegels. De tuin is omheind met een houten schutting. Achterin de tuin bevindt zich een stenen berging, en via een poort is de woning ook achterom bereikbaar. Daarnaast beschikt de woning over een nette overkapping.

Algemeen:
– Om een goede en volledige indruk van de woning te krijgen is een bezichtiging aan te raden. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen via Funda of direct met ons kantoor.
– Tekst, maten, tekeningen en afbeeldingen zijn indicatief. Hoewel deze informatie met uiterste zorg (NEN-rapport) is samengesteld kunnen aan de onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte gegevens geen rechten worden ontleend. Kandidaten kunnen indien zij dat wensen, in de gelegenheid gesteld worden, om de woning en het perceel na te meten.
– Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting van koper wordt in de koopakte een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopprijs opgenomen.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.

Kenmerken

Algemeen

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Energie

Buitenruimte

Indeling

OZQUR Makelaardij

Uitgelichte eigenschappen