Verkocht

Helmond

€ 295.000 k.k.

Omschrijving

ATTENTIE: Graag verzoeken we u om bezichtigingen via Funda in te dienen. De bezichtigen worden op volgorde van indienen ingepland.

Deze volledig vernieuwde en uitgebouwde woning ligt in de Aert van der Neertraat 4. De woning heeft een woonoppervlakte van 101 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 169 m2. De woning ligt aan een verkeersvrije staat. Omgeving staat bekend als een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige wijk gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is perfect bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Zoals scholen, winkels, speel/sportfaciliteiten en een natuurgebied.
De woning ligt aan een straat zonder autoverkeer, rustig en veilig. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende in de directe omgeving.

We noemen hier alvast een aantal belangrijke kenmerken van deze woning:

– Volledig vernieuwd met een zeer modern en sfeervolle look. Na vernieuwing is de woning niet bewoond.
– Een zeer ruime woonkamer met een mogelijkheid tot een extra (werk/speel) kamer.
– Zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin met een overkapping
– Gelegen aan een straat zonder autoverkeer
– De woning verkeert in een perfecte conditie is samengesteld uit kwalitatief goede materialen

INDELING:
Begane grond
Hal/entree:
Via de ruime voortuin heeft u toegang tot de woning. De hal is strak afgewerkt met vissengraat vloer. De wanden en het plafond is glad gestuct. Daarnaast biedt de hal toegang tot de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaar) en toiletruimte. Tevens biedt de hal toegang tot de 1e verdieping en woonkamer.

Woonkamer:
De ruime woonkamer heeft een zeer moderne look door de vissengraad vloer en de contrast tussen de kleur van de deuren, kozijnen en de keuken. De woonkamer is ingedeeld in een zitruimte, keuken, eetruimte en een extra ruimte die in te delen is op eigen behoefte, denk aan een werkkamer, speelkamer voor de kinderen of een ruimte voor de huisdier(en).

Keuken
De keuken is ingericht met veel kast en kookruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit : Gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een spoelbak.

1ste verdieping:
Slaapkamers
Middels vaste trap bereikbare overloop welke toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een kamer met wasmachine aansluiting en een extra WC.

Badkamer:
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine en een vaste wastafel. Daarnaast is de badkamer voorzien van een mechanische ventilatie.

2de verdieping:
Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping. Hier bevinden zich de opstelling voor de c.v.-ketel en de opberg ruimte. Via de zolderdeur loop je de slaapkamer binnen.

Tuin:
Deels verharde, zonnige achtertuin is onderhoudsvriendelijk. De grote schuur biedt ruimte voor veel opslagplaats.

Algemeen:
– Om een goede en volledige indruk van de woning te krijgen is een bezichtiging aan te raden. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling: wordt zsm toegevoegd
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend
– Tekst, maten, tekeningen en afbeeldingen zijn indicatief. Hoewel deze informatie met uiterste zorg is samengesteld kunnen aan de onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte gegevens geen rechten worden ontleend. Kandidaten kunnen indien zij dat wensen, in de gelegenheid gesteld worden, om de woning en het perceel na te meten.

Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom op prijs als u ons binnen enkele dagen na de bezichtiging op de hoogte stelt van uw bevindingen. Uiteraard zijn wij graag bereid om geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden van verkoop van uw huidige woning en/of de financiering van uw nieuwe woning te bespreken. Kijkt u voor onze uitgebreide dienstverlening op onze website.

Kenmerken

Algemeen

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Energie

Buitenruimte

Indeling

OZQUR Makelaardij

Uitgelichte eigenschappen