Verkocht

Helmond

€ 399.000 k.k.

Omschrijving

Bent u niet bang voor een opknapbeurt en zoekt u een betaalbare woning op toplocatie? Dan bent u op Ockenburghpark 16 op het juiste adres. Deze ruime sfeervolle woning met een vrije uitkijk op groen geeft u tal van mogelijkheden om uw eigen thuis te creëren.

Graag uw bezichtigingsverzoeken via de aanvraag bezichtiging button op funda in dienen. U wordt op volgorde benaderd voor een afspraak. De eerste bezichtigingen vinden plaats op vrijdag 29 April a.s. tussen 9:00 en 18:00uur.

BIJZONDERHEDEN
– Zeer goede ligging in het mooie Dierdonk;
– Ruime woning met garage;
– Diepe tuin die mogelijkheid geeft tot een ruime uitbouw;
– Vrije uitkijk op groen.

INDELING
BEGANE GROND
Via de eigen oprit bereiken we de zij entree. Hier treffen we de gang, toiletruimte, meterkast en trapopgang aan.

WOONKAMER & KEUKEN
Vervolgens betreden we de woonkamer. De woonkamer heeft een U opstelling. Aan de voorzijde heeft u de zitgedeelte. Uit de raam kunt u ontspannen met een kijk op het vrije uitzicht. De keuken is geplaatst aan de achterzijde en hier is uiteraard ook het eetgedeelte gecreëerd.

1E VERDIEPING
Overloop met daaraan gelegen 3 slaapkamers een badkamer en een afzonderlijke WC.

2E VERDIEPING
Via vaste trap te bereiken zolderkamer met aan de voorzolder een wasmachine en droger aansluiting. U loopt direct door in een zolderkamer die is ingericht en gebruikt als een 4e slaapkamer. Verder is er nog een 3e ruimte als opslagplaats ingedeeld. De scheidswanden op de zolderverdieping bevatten geen draagconstructie. Zo kunt u ervoor kiezen om de zolderverdieping anders te verdelen.

TUIN
Deze zeer diepe privacy biedende achtertuin is gelegen op het noordoosten. In de tuin is een tuinschuur geplaatst voor extra opbergruimte.

GARAGE
De zeer ruime garage geeft de mogelijkheid om een (groot) auto te stallen maar kan tegelijkertijd ook gebruikt worden voor andere doeleinden.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend
– Deze woning is door een professioneel bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden

Kenmerken

Algemeen

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Energie

Buitenruimte

Indeling

OZQUR Makelaardij

Uitgelichte eigenschappen