Verkocht

Helmond

€ 279.000 k.k.

Omschrijving

Nu in verkoop:
Deze goed onderhouden tussenwoning met een diepe tuin en drie slaapkamers is ideaal gelegen aan een plantsoen en biedt een uitstekende leefomgeving in de gewilde wijk Rijpelberg. In deze wijk liggen alle voorzieningen dichtbij, o.a. scholen, winkels, natuur en uitvalswegen.

Hieronder vermelden we alvast de meest opmerkelijke kenmerken van deze woning:

– De woning heeft een energielabel A (recent afgegeven);
– 3 slaapkamers;
– Diepe tuin, nieuwe tuintegels;
– Luxe veranda;
– De woning is recentelijk gerenoveerd (stucen, schilderen, plafondwerk, nieuwe badkamer, vloerverwarming en tuintegels);
– Groene wijk, veel groen en natuur.

BEGANE GROND:
Bij binnenkomst treft u een hal met stucwerk wanden en plafond, meterkast en de stadsverwarmingsunit. De gehele begane grond is voorzien van tegelvloer en vloerverwarming.

Woonkamer:
De woonkamer is netjes wit geschilderd en afgewerkt met gestucte wanden. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht aan zowel de voor- als achterzijde. Achter de woning bevindt zich een luxe veranda.

Keuken:
Deze woning heeft een basis keuken met een aantal belangrijke voorzieningen, waaronder een vaatwasser, over met een inductie, mechanische ventilatie en RVS afzuigkap.

Tussenportaal:
Het tussenportaal biedt toegang tot de toiletruimte evenals de trapopgang naar de eerste verdieping.

Tuin:
De tuin is prachtig aangelegd met nette tuintegels en omringd door een houten afscheiding. Er is een luxe veranda geplaast met glazen schuifwanden. Achter het perceel vindt u een ruime stenenberging.

1e Verdieping:
Op de overloop bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Badkamer:
De nette, volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en badmeubel(s).

2e Verdieping:
De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap en beschikt over een klein dakraam. Het dak is geïsoleerd, en er bestaat de mogelijkheid om een vaste trap te installeren voor de creatie van een extra kamer.

Algemeen:
– Om een goede en volledige indruk van de woning te krijgen is een bezichtiging aan te raden. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen via Funda of direct met ons kantoor.
– Tekst, maten, tekeningen en afbeeldingen zijn indicatief. Hoewel deze informatie met uiterste zorg (NEN-rapport) is samengesteld kunnen aan de onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte gegevens geen rechten worden ontleend. Kandidaten kunnen indien zij dat wensen, in de gelegenheid gesteld worden, om de woning en het perceel na te meten.
– Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting van koper wordt in de koopakte een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopprijs opgenomen.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.

Kenmerken

Algemeen

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Energie

Buitenruimte

Indeling

OZQUR Makelaardij

Uitgelichte eigenschappen