Verkocht

Geldrop

€ 329.000 k.k.

Omschrijving

Bent u opzoek naar een ruime hoekwoning op groot perceel? Kom dan eens kijken bij deze veelzijdige woning aan de Vogelpoelstraat 38 te Geldrop. De woning is zeer centraal en gunstig gelegen ten opzichte van winkels, scholen, sport- en gezondheidsvoorzieningen en uitvalswegen.

De woning is op de begane grond uitgebouwd, heeft een extra kamer (begane grond), open keuken en een diepe achtertuin met een riante garage. Aan de achterzijde is het perceel met een auto bereikbaar.

Laat u tijdens een bezichtiging gerust informeren over de mogelijkheden van deze woning!

We noemen hier alvast de belangrijke kenmerken van deze woning:
– Realisatie mogelijkheden naar een levensloopbestendige woning;
– Extra kamer op de begane grond (te gebruiken als een werk-speel- of slaapkamer);
– Diepe achtertuin met een loungehoek;
– Riante garage (het liefst 58m2);
– Het perceel is aan de achterzijde met een auto te bereiken;
– Raamopeningen zijn voorzien van een rolluik.

Recente vernieuwingen:
– 2021: Begane grond stuc- & schilderwerkzaamheden verricht;
– 2021: Voegen reinigen en impregneren;
– 2021: Tegels wc vervangen.

Extra toelichting isolatie woning:
De aangebouwde delen van de woning (uitbouw en werk-speelkamer begane grond) zijn volledig geïsoleerd. Beschikt over een dak, vloer en spouwisolatie. De gehele begane grond beschikt over een vloerisolatie (10 cm tembex isolatie). Bij het plaatsen van een spouwmuurisolatie en dakisolatie kun je eenvoudig de energielabel verhogen van E naar C of B. De spouwmuurisolatie en dakisolatie zijn relatief eenvoudig en voordelig te plaatsen.

INDELING

Hal/entree
Via de overdekte voordeur is de entree te bereiken. Vanuit de hal met tegelvloer en toegang tot de meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

Toiletruimte
De toiletruimte is volledig betegeld, voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Woonkamer
De sfeervolle en uitgebouwde woonkamer is voorzien van een lichtstraat, airconditioning, stucwerk wanden, sierlijsten en een tegelvloer welke doorloopt tot in de keuken. Het is een fijne en lichte verblijfsruimte waarbij aan de achterzijde en een loopdeur van de woning toegang bieden tot de achtertuin. De sfeervolle living is verdeeld in een zit en eetgedeelte.

Open keuken:
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. Het lichte, kwalitatieve keuken is geplaatst in een L-opstelling en is voorzien van een houten werkblad met spoelbak en de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en vaatwasser.

Bijkeuken/Extra kamer
Via achterzijde van de woonkamer heb je toegang tot deze ruimte. Is volledig geïsoleerd en betegeld. Deze ruimte is te gebruiken als een extra slaap-, werk- of speelkamer.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 3.30 x 3.49) is gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer II (ca. 1.85 x 2.46) is gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer III (ca. 2.68 x 2.88) is gelegen aan de voorzijde.

Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwanden en spuitwerk plafonds en zijn voorzien van isolerende beglazing.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douche en een wastafel met bijpassende meubel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de CV-ketel en extra opbergruimte. Bij het plaatsen van een dakkapel kan deze ruimte gebruikt worden als een extra slaapkamer.

Tuin
Diepe, fraai aangelegde en onderhoudsvriendelijke achtertuin (ca. 24m) met achterom en veel privacy. Aan de achterkant is een bar/loungehoek gerealiseerd voor de gezellige borrels.

Garage
De riante garage heeft een oppervlakte van 58m2. Via achterzijde is de garage bereikbaar met een auto.

Buurt
Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijke gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (het Strabrecht College). Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. De gemeente biedt een scala aan mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn tal van binnen- en buitenaccommodaties te vinden; beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten en aantrekkelijke winkels.

Algemeen:
– Om een goede en volledige indruk van de woning te krijgen is een bezichtiging aan te raden. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u reageren via Funda of contact opnemen met ons kantoor.
– Deze woning is door een professioneel bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.
– Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting van koper wordt in de koopakte een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopprijs opgenomen.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.

Kenmerken

Algemeen

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Energie

Buitenruimte

Indeling

OZQUR Makelaardij

Uitgelichte eigenschappen