Verkocht

Helmond

€ 375.000 k.k.

Omschrijving

**Prachtige Moderne Gezinswoning met 4 Slaapkamers, Luxe Afwerking en Eigen Parkeerplaats – Scherp Geprijsd!**

**Algemene kenmerken:**
– Bouwjaar 2006 met energielabel A voor duurzaamheid.
– Ruim woonoppervlakte van maar liefst 121m2.
– 3 slaapkamers op de eerste verdieping, met een zolder die kan worden omgetoverd tot een 4e slaapkamer.
– Een heerlijke tuin en een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

**Kenmerken van de wijk:**
Deze prachtige woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige wijk, ideaal voor gezinnen. Op loopafstand vindt u een gezellig winkelcentrum met een supermarkt, banketbakker, drogist en diverse andere winkels en eettentjes. Bovendien zijn er basisscholen en verschillende speelparken in de buurt, waardoor dit de perfecte locatie is voor het hele gezin.

**Begane grond:**
Bij binnenkomst treft u een voortuin die niet alleen voor privacy zorgt, maar ook een aangename sfeer creëert. De begane grond van de woning biedt een ruime entree, een gastentoilet, een lichte en ruime woonkamer die veel natuurlijk licht ontvangt dankzij de grote ramen, en een prachtige open keuken. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en biedt volop kastruimte. Daarnaast is er een handige trappenkast en heeft u toegang tot de tuin met een luxe veranda.

**Woonkamer:**
De uitgebouwde doorzon woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de ruimte. De grote ramen zorgen ervoor dat de woonkamer veel natuurlijk licht ontvangt, wat de leefruimte nog aangenamer maakt.

**1e verdieping:**
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamer heeft een moderne uitstraling en beschikt over een wastafel met meubel voorzien van een dubbele kraan en een grote spiegel, een ligbad met douche en een toilet.

**Zolder:**
De open zolder biedt veel ruimte voor verschillende mogelijkheden, zoals een 4e slaapkamer, een kantoor of een speelruimte. De zolder kan naar wens worden ingericht en biedt tevens voldoende opslagruimte.

**Tuin:**
De volledig betegelde tuin is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een luxe veranda met glazen schuifpanelen, waardoor u ook tijdens de koudere maanden van de buitenlucht kunt genieten. Bovendien heeft u op het afgesloten binnenterrein een eigen parkeerplaats, wat een groot voordeel is in deze buurt.

Deze prachtige gezinswoning biedt alles wat u zoekt: ruimte, luxe afwerking, veel natuurlijk licht en dat alles voor een scherpe prijs! Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging in om uw toekomstige thuis te ontdekken!

Kenmerken

Algemeen

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Energie

Buitenruimte

Indeling

OZQUR Makelaardij

Uitgelichte eigenschappen