Makelen met een glimlach!

Over ons

Wie zijn wij?

Welkom bij OZQUR Makelaardij, uw betrouwbare partner voor vastgoed in de regio Helmond, Geldrop en Eindhoven. Sinds onze oprichting in 2019 hebben we snel een solide reputatie opgebouwd als lokale experts met een passie voor het begeleiden van klanten door elke stap van hun vastgoedreis.

Naast onze expertise in makelaardij zijn we ook gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Met meer dan 20 jaar ervaring op dat gebied, kunnen we u voorzien van advies dat aansluit op uw financiële behoeften en doelen.

Bij OZQUR begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een belangrijke stap is in uw leven. Daarom streven we ernaar om u volledig te ontzorgen en u te voorzien van deskundig advies op maat. Ons toegewijde team van makelaars heeft diepgaande kennis van de lokale markt en staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomhuis of het verkopen van uw woning tegen de beste prijs.

Bij OZQUR Makelaardij draait alles om u, onze gewaardeerde klant. We streven ernaar om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken, en om uw belangen te behartigen met integriteit en toewijding. Op onze website en tijdens persoonlijke gesprekken willen we u duidelijk maken wat u van ons kunt verwachten en hoe we u kunnen helpen uw vastgoeddoelen te bereiken.

Welkom bij OZQUR Makelaardij, waar we klaar staan om u te helpen bij elke stap van uw vastgoedreis.

Jouw Tevredenheid, Onze Hoogste Prioriteit…

Bij OZQUR staat klanttevredenheid voorop.
We luisteren naar uw behoeften, bieden deskundig advies en zetten ons in om de perfecte match te vinden tussen kopers en verkopers. Of u nu een huis wilt kopen, verkopen of verhuren, wij zijn er om u te helpen.

Onze diverse klantenkring weerspiegelt onze toewijding aan inclusiviteit en klantgerichtheid. Ons doel is om uw vastgoeddromen te verwezenlijken, ongeacht uw achtergrond. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe OZQUR u kan helpen bij uw vastgoedbehoeften.

Tevreden verkopers
0 %
Verkocht boven vraagprijs
0 %
Google reviews
0