Verkocht

Helmond

€ 395.000 k.k.

Omschrijving

Wil je rustig wonen en tegelijkertijd het stadsleven ervaren? Deze eengezinswoning in Brandevoort – de Veste biedt maximaal wooncomfort met een prachtig vrij uitzicht op de Ecozone. De winkels, markthal, horeca en het treinstation zijn op loopafstand. Het hart van Brandevoort, De Veste, is van alles te beleven met verschillende gebouwen, scholen, winkels en horeca. En je hebt je eigen NS-station op loopafstand, waardoor je binnen 6 minuten in het centrum van Eindhoven of Helmond bent.

Het huis is goed onderhouden, gebouwd in 2015 en heeft energielabel A. Verder heeft deze woning een fraaie U-keuken, een toffe woonkamer, drie slaapkamers, een luxe badkamer en een grote zolder.

BEGANE GROND

Entree / hal
Als je de woning binnenkomt word je ontvangen in een ruime entreehal, welke is belegd met een tegelvloer. De hal biedt toegang naar het toilet, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping en loopdeur naar de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer beschikt ook over een tegelvloer met vloerverwarming, strak gestucte wanden en een witte plafond. De dubbele ramen in de voorzij en grote ramen aan de achterzijde zorgen voor overvloedige natuurlijke verlichting in de kamer. In de trapkast vind je de vloerverwarmingsunit.

Keuken
De keuken heeft een U-opstelling en bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd met dezelfde hoogwaardige afwerking als de woonkamer.
De keuken heeft voldoende werkruimte en is voorzien van de volgende apparatuur:
– Inductiekookplaat
– RVS afzuigkap
– Combi-oven
– Koelkast
– Vaatwasmachine

Er zijn voldoende onderkasten voor extra bergruimte

1E VERDIEPING

Op de overloop bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers
Slaapkamer I (15 m²) aan de voorzijde van de woning
Slaapkamer II (13 m²) aan de achterzijde van de woning

Badkamer
Volledig betegelde badkamer met douche, wastafel en designradiator en een wandcloset.

Zolder
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. De zolder is gesplits in twee afzonderlijke ruimtes. De dakkapel zorgt voor extra ruimte en lichtinval.

Tuin
De tuin is toegankelijk via de woonkamer en via de achterzijde van het perceel. Via achtertuin bereik je de binnenterrein met parkeerplaatsen. VVE-bijdrage bedraagt: 51,99 euro per maand.

Kortom: een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Algemeen:
– Om een goede en volledige indruk van de woning te krijgen is een bezichtiging aan te raden. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen via Funda of direct met ons kantoor.
– Tekst, maten, tekeningen en afbeeldingen zijn indicatief. Hoewel deze informatie met uiterste zorg (NEN-rapport) is samengesteld kunnen aan de onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte gegevens geen rechten worden ontleend. Kandidaten kunnen indien zij dat wensen, in de gelegenheid gesteld worden, om de woning en het perceel na te meten.
– Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting van koper wordt in de koopakte een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopprijs opgenomen.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Kenmerken

Algemeen

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Energie

Buitenruimte

Indeling

OZQUR Makelaardij

Uitgelichte eigenschappen